Ervaringen

De gesprekken en oefeningen hebben mij geholpen om weer te vertrouwen op mijn eigen kracht. De rust was heel fijn, ik voelde me veilig.

“Onze dochter heeft veel baat gehad bij de paardenhulpverlening van Laura. Op een rustige en prettige manier heeft Laura, samen met de paarden, onze dochter geleerd hoe ze voor zichzelf kan opkomen. Hoe ze haar grenzen kan stellen en gewerkt aan zelfvertrouwen. Onze dochter ging er met veel plezier heen en heeft grote sprongen gemaakt.

“We zochten voor onze zoon Lars een manier om hem te sterken in zijn zelfvertrouwen en hem te helpen om zijn boze buien onder controle te krijgen. Bij hulpinstanties in de buurt waren lange wachtlijsten en wij wilden eigenlijk niet zo lang wachten. En toevallig zagen we een advertentie van creatieve therapie en paardentherapie van creatief coaching-lemmer van Laura.  We vroegen ons af of dit iets voor Lars zou zijn en zijn in gesprek gegaan met Laura. we besloten met z’n allen dat Paardentherapie wellicht een goede aanvulling van hulp voor Lars zou zijn. De klik tussen Danney en Lars was er meteen. En ook Lars en Laura bleken een goede klik te hebben, waardoor wij vrij snel een grote verandering in gedrag zagen bij Lars. Laura heeft hem ademhalingstechnieken aangeleerd zodat hij zijn boze buien beter onder controle kan krijgen. Met behulp van Danney laat Laura ook zien hoe er gereageerd wordt op Lars zijn gedrag. Dus dat hij zelf ook invloed heeft op het gedrag van anderen. Verder wordt er gewerkt aan (zelf)vertrouwen. Het is prachtig om te zien hoe de band tussen Danney en Lars is en het (zelf)vertrouwen van Lars toeneemt.”

“Ik heb een aantal sessies mogen ervaren met paard Danney en Laura. Jou aanwezigheid was fijn. Soms had ik meer bevestiging nodig, maar dat komt meer door mij onzekerheid daarin. Uiteindelijk was het ook beter dat je niet altijd direct klaar stond met een reactie als ik aan het twijfelen was, omdat ik daardoor beter naar mijn eigen intuïtie luisterde. Ik voelde me heel fijn met Danney en de andere aanwezige paarden op de achtergrond. Ik vond het een super mooie ervaring die ik nooit zal vergeten! Zo echt als paarden reageren heel bijzonder. Heeft zeker meer gebracht dan ik had verwacht. Nooit gedacht dat ik er zo snel uit zou komen. Nu kwestie van blijven volgen van mijn intuïtie.”  

Ik heb een sessie mogen ervaren met paard Danney en Laura. Heel fijn de rust die er was. De gepaste afstand en dat Laura alle mogelijkheden toestond die er zich aanboden. Ze heeft me mezelf laten zijn en de sfeer geboden om mij kwetsbaar op te kunnen stellen. Danney heeft daar waar ik de steun nodig had me gesteund. Ook Danney kwam rustig en betrouwbaar over. Mooi om met een “ vreemd” paard gecoached te worden. Dat maakt het echt en puur en ongekunseld.”